Als meus alumnes (missatge en una ampolla).

Ja s’ha acabat el curs, ara ve el moment de gaudir del merescut descans o de seguir treballant però a un ritme més pausat.

He de confessar que m’entristeix acabar el curs que vam iniciar junts. Com sabeu he estat a dos instituts impartint classes, en principi l’any es presentava complicat però la sort m’ha somrigut, en els dos instituts he comptat amb alumnes formidables. Per això vull donar-vos les gràcies. Vull donar-vos les gràcies pel vostre esforç i entusiasme, gràcies per participar en els debats, per donar les vostres opinions i escoltar les dels altres, gràcies per treballar en grup, gràcies per intentar resoldre els problemes dialogant, gràcies perquè us agrada aprendre i superar-vos, gràcies per sorprendre’m, gràcies pels vostres comentaris i suggeriments (els tindré molt en compte). Seguiu així i doneu tantes alegries com m’heu donat a mi als pròxims professors i professores que tinguen la sort de impartir-vos classe.

Heu fet la meua estada als instituts molt agradable, em porte molts bons records. Us trobaré molt a faltar i espere que ens tornem a trobar. A veure si la sort em torna a somriure.

Bon estiu! Podeu començar-lo amb aquesta cançó.

2 Respuestas a “Als meus alumnes (missatge en una ampolla).

  1. Gracies a tu per ser la millor professora d’aquest any i per fer que una asignatura que no m’agradava res,arrivara a ser la segona que mes m’agrada amb les millors clases.
    Salut!

  2. Gracias a ti Sira, te echamos de menos! besos

Deja un comentario